Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

En spontan tur til?

10. juni 2017

Vi vågnede i morges og tænkte “Hvad skal vi mon lave i dag?” Vi snakkede Lidt om svømmehallen, Zoo, Legeland men der var ikke noget vi virkelig gerne ville 30 min før bussen kørte tænkte vi “Vi tager sku da i Tivoli” Så mig og min søster skyndte os at pakke ungerne, tøj og andet sammen og ud i bussen.

Hvor jeg egentligt elsker mit liv at vi bare kan tage en helt spontan tur til tivoli fordi vi har lyst ❤?
Hvor det egtenligt fedt at vi bare kan tage en helt spontan tur ud i verden og hygge. og så er det Lias anden tur i tivoli og Novahs første ♡ Det er så hygge.

Men mega øv mig og min søster ikke kan hoppe op sammen og prøve alle de vilde karruseller, da vi er de største legebørn ever ?
Men på den anden side, hold nu op hvor er jeg blevet den største kylling ever efter at jeg er blevet mor.. Jeg prøvede da et par vilde karruseller men nåede og tænke “Hvem skal have børnene hvis jeg dør nu?” “Hvor skal jeg gribe fat for måske at overleve hvis vi styrter?” Og det ligner slet ikke mig ? Men hva faen ungerne hyggede sig for vildt ❤
Vi tog afsted kl 11.00 og var hjemme kl 22.49 ? Det dælme noget af en dag ❤  Men det sommerferie og  de hyggede sig max <3

 

 

 

 

 

 

 

 

Godnat ♡♡

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar