Ikke kategoriseret

Derfor fravalgte jeg sundhedsplejersken

22. juni 2017

Hejsa ja mange af mine faste læsere har undret sig over hvorfor jeg har fravalgt mig at have sundhedsplejerske på, og så pludseligt har det nu. Der går en del rygter omkring at jeg er blevet tvunget til det af kommunen, men nu skal i høre hvorfor jeg har fravalgte det, og hvorfor jeg så har en ny nu.

Den første sundhedsplejerske havde jeg i Fredericia, jeg var super glad for hende og hun sagde alting gik som det skulle Novah udviklede sig og alt var i den fineste orden, han voksede havde fin øjenkontakt osv osv. Men da kommunen så spurgte om en udtalelse fra hende var ALT pludselig i vejen, og ikke fordi jeg har noget imod hun fortæller det til kommunen, men så skal hun da også sige til mig hvis hun mener jeg gør noget forkert, istedet for at fylde den med lort og løgne så efter den status bad jeg hende om ikke at komme mere. – Og jeg følte alt gik som det skulle og sagde alle mine familiemedlemmer, venner osv også at det gjorde, så jeg følte ikke jeg havde brug for hende <3

Så fik jeg en sundhedsplejerske her i guldborgsund kommune hun var her 1 gang og så smed jeg hende ud hurtigere end hun kom ind, jeg fandt ud af at hun var både min gamle sundhedsplejerske og min lillesøsters gamle, og vi snakkede fint sammen om “gamle” dage og omkring da vi var små og så spurgte hun om et MEGET privat spørgsmål jeg simpelthen ikke vil tolerere, (Vil ikke ud med hvilket spørgsmål det var hun kom med) hvis hun havde haft den mistanke skulle hun havde kontaktet kommunen dengang og ikke spørge mig her 15-18 år efter. Hold kæft en psykokost ja undskyld sproget men hold kæft hvor blev jeg gal! –

Jeg bad så sundheds plejen om at hun IKKE skulle komme i mit hjem igen nogensinde men jeg ville super gerne have en ny fortalte dem self hvorfor, og hun fik vist besked på at det der ikke var acceptabelt! – Men jeg kunne ikke få en anden da det kun var hende der kørte i Gedser og omegn men efter 6 måneder og mange opringninger, både fra sygehuset (dengang vi var indlagt læs dette indlæg  her) Hvor jeg sagde til personalet jeg GERNE ville have en ny så de prøvede at ringe for at håbe det hjalp) kommunen ringede til sundheds personalet osv osv – Men LANGT om længe fik jeg en ny

Og hende jeg har nu, er ung og simpelthen så sød <3 Hun siger ALT går perfekt med Novah og han er i fin trivsel og han er så glad og smilende når hun kommer <3 – Jeg tror bare jeg måske bare har været uheldig 😀 <3 Hun kommer cirka hver 4-6 uge og tjekker til Novah, da hun ikke mener hun behøver komme ret meget da han jo vokser og trives ganske fint.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar