Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Update på statusmøde, vedr kommunen

31. maj 2017
  1. Som lovet laver jeg hermed en opdatering på dagens statusmøde.

Mødet var i dag kl 12, mig og Lea møder op som aftalt til mødet sammen med min sagsbehandler og de to familiebehandlere.

Familie behandlerne vurderer der forsat var behov for støtte i hjemme og det samme gjorde min sagsbehandler, hvilket jeg simpelthen ikke kan forstå da familie behandlerne er visiteret til 2 Timer om ugen de sidste 2 måneder og har været der mellem 15 min og lidt over 1 time jeg mener at hvis de var bekymret ville de da være der tiden ud?

Da mig og Lea fortalte omkring at de jo intet har lavet, ingen råd havde givet mig og langt fra været der fuld tid så modargumenterede de heller ikke da de jo godt viste at det vi sagde jo var rigtigt. Og jeg er simpelthen så vred og skuffet på dem da de lovede mig for 2 måneder siden at nu skulle vi arbejde MASSIVT på at få de her mål opfyldt på de her to måneder så de ikke behøvede at være her mere, men de har jo netop gjort det stik modsatte, jeg har virkelig følt de bare er kommet lige kigget og kørt igen, nogle gange har de bare kørt mig i skole og det var det, så jeg er så skuffet over deres indsats i hjemmet. Især fordi de lovede mig ved sidste status møde at nu skulle vi arbejde så jeg hurtigt kunne slippe af med dem igen.

Men i deres status skrev de mange ting som jeg har en anden status som modbeviser hvad de skriver hvilket jeg er meget forvirret over og jeg syntes slet ikke det passer det de har skrevet jeg er simpelthen så vred over de kan skrive sådan nogle ting når det slet ikke passer.  De har blandt andet skrevet ”Lia udviser meget lidt eller ingen empati og forståelse for andre og hun har rigtig svært ved at indgå i et socialt samspil” det syntes jeg bare slet ikke passer og det er jeg ikke ene om da jeg har fået en udtalelse fra børnehaven som giver mig ret i at dette IKKE passer nogen som helst steder ind.

De skriver faktisk kun positive ord om Novah og det er jeg jo selv følgelig enig med dem i, og meget af det andet de skriver kan jeg godt genkende, det eneste jeg blev utrolig vred over var det de skrev om Lia da jeg netop ser det helt modsatte jeg ser en meget kærlig om omsorgsfuld pige, som selv følgelig godt kan drille sin lillebror men når han bliver vred eller sur så prøver hun ar gøre ham glad igen ved at lave lyde af ham eller give ham sutten, jeg ser en pige som elsker sin lillebror enormt højt og gør for det meste alt for at gøre ham glad og lege med ham, og så ser jeg en pige med masser af venner og som fungere super godt socialt, så jeg kan slet ikke nikke genkendende til det de skriver omkring Lia. – Men det vigtigste er jo hvad der er sandt og hvad børnehaven mener. Og jeg ved jeg har en utrolig kærlig og omsorgsfuld pige som elsker sine venner og hendes venner elsker hende.

Resultatet blev at vi igen skal køre hver 2 dag i 3 måneder og de nu vil arbejde på det de ville havde arbejdet på de første 2 måneder, men som de ikke fik gjort og jeg har fået 1 måned til at vurdere om de nu gør noget for at målene i samarbejde med mig kan blive opfyldt eller skal jeg skrive til min sagsbehandler.

 

 

Da jeg mangler udtalelserne kommer de i et separat indlæg i morgen ?

Kys og knus herfra ❤

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar