Natascha Linea

Sygmelding og eksamner

14. maj 2017

Som mange af jer nok ved så har jeg været sygemeldt i 1½ måned,s tid og før det var jeg ikke ret meget i skole på grund af. Novah,s sygdom, da jeg så endelig føler mig oven på igen og Novah han er blevet rask så tager jeg i skole, for at finde ud af at vi har eksamener d 15/5 16/5 og 17/5 samt d 22/5 og igen i Juni, lige da jeg fik det af vide var jeg seriøst ved at falde bagover af skræk for jeg havde mistet så meget af undervisningen, jeg var jo så langt bagud, jeg kunne da umuligt nå at få læst op på det hele

Det har jeg indset at jeg simpelthen ikke kan nå, men jeg vælger alligevel at være optimistisk og tro på jeg godt kan. Jeg tager til eksamen med oprejst pande og tror på at selvfølgelig kan jeg klare en 10 klasses eksamen og komme ud med et rimelig gennemsnit ? – Jeg skal op i Dansk skriftligt, Dansk sprogligt Dansk Mundtligt samt engelsk skriftlig og engelsk mundtligt, jeg er ved at dø af skræk fordi jeg slet ikke føler mig forberedt og slet ikke føler mig parat til at gå til eksamen, men nu er det snart ved at være tid har fået læst det op jeg kan og så må jeg jo bare håbe at det går

Det værste der kan ske er at jeg får 02 i det hele, men så har jeg i det mindste prøvet at gøre mit bedste, og så længe man yder det bedste man kan så er der ingen der kan forlange mere af dig.  Ja selvfølgelig kunne jeg havde passet min skole og fulgt mere med i timerne men det har bare ikke været en løsning da jeg simpelthen har været så stresset og presset at jeg slet ikke har haft energi og overskud til ret meget andet end mine børn. Og mine børn kommer altså som den første i køen og så må mine skole vente til jeg er parat med masser af overskud igen

Og det har jeg nu, jeg er så motiveret til at få de eksamener overstået på den bedst mulige måde og  om jeg så får 02 eller 12 er ikke så vigtigt, jeg er stolt af mig selv fordi jeg nu gennemføre 10 klasse, og jeg skal nok vise mig selv og Odense kommune at jeg godt kan få en uddannelse og ikke bare vil være en kontanthjælps modtager resten af mit liv.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar