Fortiden på godt og ondt, Natascha Linea

Sådan får jeg ryddet op dagligt

19. maj 2017

Dagligdagen med to små børn, og en masse dyr samt skolen kan til tider være virkelig presset og ret stresset. Og så er jeg virkelig strid til at slå benene op og lave INGENTING når ungerne sover selvom jeg burde lave en helveds masse praktiske ting, men når jeg ikke ved ”hvad jeg skal” har jeg virkelig svært ved at få sparket mig selv i gang med at lave det, kan ikke rigtigt finde ud af hvor jeg skal starte og hvor jeg skal slutte. ☹ – Føler mig seriøst nogle gange som en skodmor fordi jeg har det sådan, men jeg har fundet en Løsning som passer lige præcis til mig og de behov for en lille smule struktur jeg nu engang har.

JEG HAR LAVET EN UGE PLAN – Og det fungere så godt for nu ved jeg hvad jeg skal lave hvornår og ved ligesom at det og det skal laves de og de dage, og så kan jeg meget bedre få sparket mig selv igang med de praktiske ting. –Men burde jeg ikke kunne uden en UGEPLAN? Jo måske burde jeg, men sandheden er at det kan jeg ikke men når jeg har denne her ugeplan så køre det virkelig godt og jeg får husket det hele og jeg får det gjort, hvilket jeg syntes er super lækkert og virkelig skønt. Fordi hvem elsker ikke et dejligt rent hjem? Jeg retter cirka på den en gang om måneden hvor jeg lige putter nogle ting ind i som jeg føler jeg mangler, eller hvis der er ting på som eller længere er nødvendigt (Hvilket aldrig sker) XD Men jo det er den måde jeg får gjort rent på, måske er det lidt teenager agtigt at have et skema, men jeg er lidt ligeglad fordi for mig fungere der super godt

 

Mandag

Giv Lia med og vand samt nyt hø

Giv Kat mad og vand

Vaske op

støvsuge i hele huset

Vaske tøj

Nyt sengetøj på alle senge

Tirsdag

Giv Lia med og vand samt nyt hø

Giv Kat mad og vand

Vaske op

Rydde op i stue og køkken

Vaske tøj

Onsdag

Giv Lia med og vand samt nyt hø

Giv Kat mad og vand

Vaske op

støvsuge i hele huset

Vaske tøj

Torsdag

Giv Lia med og vand samt nyt hø

Giv Kat mad og vand

Vaske op

Rydde op i stue og køkken

Vaske tøj

Nyt sengetøj på alle senge

Fredag

Giv Lia med og vand samt nyt hø

Giv Kat mad og vand

Vaske op

støvsuge i hele huset

Vaske tøj

Lørdag

Giv Lia med og vand samt nyt hø

Giv Kat mad og vand

Ordne begge badeværelser

Vaske gulv i hele huset

Vaske op

Rydde op i stue og køkken

Vaske tøj

Søndag

Giv Lia med og vand samt nyt hø

 

Giv Kat mad og vand

Vaske op

støvsuge i hele huset

Vaske tøj

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar