Natascha Linea

Mobning på de sociale medier

20. maj 2017

Jeg har virkelig fået øjnene op for nogle ting her de sidste par år, efter jeg selv blev en “kendt” ansigt på skærmen som folk havde en mening og holdning om  folk er virkelig modbydelige og bliver mere og mere modbydelige som måneder går. 🙁 – Syntes ikke folk var så slemme i starten ikke kun omkring men men generelt.

Jeg har lige oprettet en ny Facebook gruppen som omhandler De unge mødre og den hedder “Snik snak positivt om de unge mødre” Se min gruppe her POSITIVT, hvad er det nogle folk ikke forsår af det ord, har allerede nu sagt til et par stykker de lige skal holde den godt tone i gruppen, og har da også smidt nogle stykker ud. men så bliver folk pisse fornærmet “JEG syntes hun er en dårlig mor” eller “JEG mener det er forfærdeligt hun skal have en mere” jamen tillykke til dig hvis du kun har lort at lukke ud så hold dog bøtte istedet, “Jeg har vel lov at sige min mening” Ja? men hvad får DU personligt ud af at svine andre mennesker til, andet end du gør modtageren såret og ked af det. – Prøv og tænk over selvom du skriver det på en skærm så skriver du det om en person som faktisk også har følelser, og som måske sidder og læser med.

du går jo heller ikke hend til folk på gaden “SKOD MOR” “HOLD KÆFT DU GRIM” osv det jo ikke normal opførsel men det er desværre normalt på de sociale medier. – La vær og tænk jer om inden i skriver noget der kan være en modtager som bliver meget ked af din besked

Jeg forsår simpelthen ikke hvordan man kan sidde og svinde folk til på den måde uden at have en lille smule pli. jeg har fået af vide mine børn burde tvangabortadopteres og jeg burde blive tvangsteriliseret – Hvor jeg tænker hvordan kan man få sig selv til at skrive sådan til andre menneske? jeg forstå det virkelig ikke :/

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar