Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

#Lægerudengræner

29. maj 2017

For første gang i år var mig, Lia og Novah ude og samle ind til Læger uden grænser, jeg så deres annonce på Facebook i en af deres mange reklamesøjler, og tænkte, kom med en god grund til du ikke skulle gøre det? Og jeg kunne ikke komme på noget bedre jeg skulle bruge min søndag på. Hvorfor ikke bruge 3 timer af min dag på at hjælpe nogle af verdens fattigste mennesker? – Jeg mister jo ikke noget af mig selv ved at give lidt igen til andre mennesker, tværtimod, Man skal jo hjælpe hvor man kan, så det gjorde vi.
Lia syntes det var helt vildt sjovt, og gå og samle penge ind til ”Syge børn” som hun selv udtrykte det. – Og så tror jeg også på det er godt at lære sine børn at man skal hjælpe andre, som ikke har så meget, Det var helt sikkert en succes oplevelse, som vi helt sikkert gør igen næste år, og jeg håber på du bliver bare en lille bitte smule inspireret til måske at gå en tur med næste år. Man får altså bare en fantastisk fornemmelse i hele kroppen når man gør noget godt for andre mennesker. Især dem som ikke har noget som helst i forvejen – Jeg kunne virkelig godt finde på at hjælpe fattige mennesker meget mere end jeg gør nu på en eller anden måde, man må giver lidt igen til dem som ikke har, så vi alle i verden er mere lige, for husk alt det man giver får man igen på et eller andet tidspunkt
Jeg ville virkelig ønske jeg havde meget mere tid til at være meget mere frivillig, for jeg elsker virkelig og hjælpe andre mennesker, og se deres ansigter når man har hjulpet dem med et eller andet Det er simpelthen bare det hele værd Husk på du bliver ikke et dårligere menneske om du hjælper eller ej, men du ved du gør en forskel for nogle mennesker hvis du hjælper til bare en gang imellem. Jeg ville godt kunne leve med mig selv hvis jeg ikke hjælp dem, men nu hvor vi har hjulpet dem så ved jeg ligesom at nu har jeg gjort MIT til de måske kan få det lidt bedre end hvad de har nu, og JEG PERSONLIGT har gjort en forskel for nogle få mennesker

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar