Natascha Linea

Jeg er kommet ind :)

10. maj 2017

Jaaaa – Juuu – Jubiiii – Sååååådaaaaan

Som nogle af jer nok ved så har jeg fået et brev på at jeg er kommet ind på min uddannelse, ved ikke om det er min “drømme” uddannelse, men det er en uddannelses emne jeg brænder meget for. Da jeg altid har gået meget op i dyr og at de har det godt <3 – Det der med dyr er noget jeg altid har gået utroligt meget op i og noget jeg altid er vokset op med her kan du så nogle af de dyr jeg har haft igennem min barndom og ungdom og voksne liv.

Hest – Hund – Kat – Geder – Chinchilla – Skildpadder – Slange – Marsvin – Kanin – Rotter – Mus – Hamster – Ørkenrotte – Fugl – Fisk – Høns –

Så da jeg ikke viste hvad jeg ville efter sommerferien kiggede jeg på www.ug.dk og blev inspireret af dyrepasser uddannelsen da jeg virkelig elsker at være sammen med dyr.  det er en slags terapi for mig at være i nærheden af dyr jeg bliver så glad oven i hovedet af at gå sammen med dem 🙂

Jeg ved godt at Dyrepasser ikke er verdens nemmeste uddannelse at få praktikplads indenfor men jeg har en plan B og en plan C

Min Plan B er Beslagsmeds uddannelsen

Min plan C er Landbrugsuddannelsen med special i Husdyr.

Så jeg har en ekstra plan hvis det skulle vise sig jeg ikke kan få praktikplads inden for det fag jeg ønsker. men jeg er 80% på det lykkedes DET SKAL LYKKES

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar