Fortiden på godt og ondt, Natascha Linea

Hvorfor er jeg deltagere i et program, jeg ikke selv gider at se

5. maj 2017

Hvorfor er jeg deltager i De unge mødre, når jeg personligt selv syntes de unge mødre er et virkelig kedeligt program?

Der er et par grunde til jeg medvirker i programmet, jeg vil gerne vise mit liv frem og vise det rigtige liv, frem som det er i det virkelig liv. for vi ved alle godt at mange mennesker viser glasbilledet ud af til, mens ens liv faktisk er knap så perfekt som mange tror det er. Og jeg er simpelthen så træt af at folk kun viser hvor perfekt det hele er og hvor perfekt det hele går. Hvorfor ikke bare være sig selv og vise ens liv med alt det drama, dårlige karakterer og underlige x kærester?

Jeg medvirker også af den årsag at jeg har fået et så tæt forhold til folkene bag kameraret, det er nogle mennesker som har fulgt mig i de største og sværeste tider i mit liv. de fulgte med på sidelinjen da jeg kæmpede med Odense kommune, de de tvangsfjernende Lia 3 dage gammel, de var med da jeg fik hende hjem igen, da jeg fødte min søn Novah ved en fantastisk hjemmefødsel, og nogle mennesker og et produktions hold som har fulgt en i tykt og tyndt de sidste cirka 4 år, kan jeg ihvertfald ikke slippe lige nu, selvom jeg ikke ser programmet selv så elsker jeg de dage vi optager vi har det så sjovt 🙂 – Jeg er sikker på jeg kan mærke nede i maven på mig selv når tiden er til at stoppe.

Men Ja jeg har ikke set programmet fast siden før jeg var med :-O har set et enkelt afsnit i ny og næ men har ikke set det fast i omkring 4 år, så når jeg får spørgsmålet “er du ikke ked af hvordan de får dig til at fremstå” eller “ej hvornår er du med igen, der har lig været et program med dig igår” så kan jeg virkelig ikke svare folk for jeg ener ikke hvad der bliver vist og hvornår det bliver vist eller hvordan de får klippet programmerne sammen.. Jeg fulgte troligt med i programmet før jeg selv var deltager jeg viste alt om alle de unge mødre, jeg sad på de forskellige debat siger og diskuterede omkring deltagerne i programmet, men da jeg selv blev deltager var det som om interessen forsvandt fuldstændig fra programmet og interessen for de andre deltager. – Ja det er måske lidt mærkeligt jeg ikke selv er seer til et program jeg deltager i, men hovedsagen er at jeg elsker at deltage og vise mit liv frem men gider ikke bruge min tid på at se det.

Jeg har været med fra sæson 17 og lige nu bliver sæson 23 vist på skærmen, vi er allerede godt igang med planlægningerne til sæson 24, – så pt har jeg været med i 7 snart 8 sæsoner, det er faktisk en hel del når man tænker over det :O  men hvor længe ønsker jeg så egentligt at være med? hmm jeg ved det ikke, men lige nu elsker jeg at være med og så er det ligesom det jeg forholder mig til

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar