Natascha Linea

Hvorfor Ellen? – Navneændring?

31. maj 2017

Jeg har over længe tid gået og overvejet om jeg skulle påføre mit navn nogle flere navne, som har en stor følelsesmæssige betydning for mig.
Folk tænker nok jeg er skør nu for det er jo bare navne, ja jeg er nok lidt skør, men helt ærligt er det noget nyt i det? – Naaaj vel!
Nå men lige pt hedder jeg Natascha Linea Kaup, da jeg var ung hadede jeg mit navn, syntes det var besværligt at stave og alle folk kunne enten ikke sige mit efternavn korrekt eller så stavede de det forkert, men i dag der elsker jeg mit navn fordi det er unikt, lige præcis ligesom mig, men syntes bare stadig mit navn mangler noget mere mig på en eller anden måde, kan ikke rigtig forklare hvordan jeg har det, da det er en virkelig underlig følelse, at gå med i kroppen.
Men i dag var jeg inde på www.Borger.dk og ændre mit navn, glæder mig som et lille barn til jeg får beviset på mit nye navn. For det er for mit vedkommende en blanding mellem det mine forældre godt kunne lide til mig og så de navne jeg godt selv kan lide, så mit nye navn er simpelthen PERFEKT som det er nu, – Nu håber jeg bare inderligt De unge mødre også vil ændre det i deres program for eftertiden, eller ville det være lidt nedtur 😀
Mit nye navn bliver Natascha Ellen Lea Linea Bach Kaup Jeg er virkelig lykkelig over det nye navn, bliver virkelig helt glad nede i maven når jeg ser det, for det afspejler virkelig mig på så mange måder, der et navnet som min far har valgt at give mig, navnet fra min reserve mor, navnet fra en uforglemmelig støtte, navnet fra min oldemor og vores familienavn <3 Så intet mindre end PERFEKT.

Ellen – Syntes jeg er et vildt smukt og specielt navn og så passer det jo skide godt til mit fornavn. og jeg vil da ikke ligge skjul på at en som er meget tæt på mit hjerte også bære dette navn.
Lea – Til de gamle seer så kan i næsten godt regne ud hvor det navn kommer fra, og til de nye så kommer det fra min private socialrådgiver som har støttet mig uforglemmeligt meget igennem de sidste fire år i tykt og tyndt, og som altid står ved min side når jeg har brug for hende. – Bach er fra min søn samt afdøde tante og jeg vil med stolthed bære hende navn og mindes hende i det, og så er navnet self også fra min lækre kusine Maja som også er gudmor til min søn <3

Og jeg har snakket med de unge mødre og ligeså snart papirene er gået i orden omkring mit navneskift hedder jeg officielt Natascha Ellen i programmet, hvilket betyder utroligt meget for mig <3 – Det jo ikke fordi jeg ikke kan lide navnet Linea da det også er en stor del af mig og mit liv, og jeg har fået navnet fra min oldemor, men jeg syntes bare Natascha Ellen både lyder bede og ser bedre ud, og så passer der altså bare bedre til mig syntes jeg <3

Nogle folk vil sikkert ikke kunne forstå hvorfor jeg skifter navn, hvilket jeg også sagtens kan forstå, men du der engang sådan at det er mit navn og jeg er er over 18 år gammel, så jeg kan gøre med det navn som jeg vil, og så føltes det bare helt rigtigt i mig når jeg siger det, så jeg er ikke i tvivl, bliver nok ikke en gladere person af at få flere mellemnavne men kommer helt sikkert til at syntes mit navn er smukkere og er mere ”mig”

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar