Natascha Linea

Hvordan gik det med min mundtlige engelsk eksamen?

22. maj 2017

Så har jeg været oppe i engelsk mundtligt (Skyyd mig gerne tak). Og jeg var så nervøs og gik i stå et par enkelte gange. – men det gik ok syntes jeg. Jeg havde om emnet Amish med fokusemne på Rumspringa. – Skulle til at starte med forklare omkring det jeg selv havde valgt at skrive om, og bagefter skulle jeg forklare det jeg havde læst på den tekst jeg fik udleveret, jeg skulle fortælle hvad den handlede om, og fortælle min egne holdninger til den. – jeg gik ud det er seriøst de værste minutter ever ? – jeg følte virkelig det var gået skidt og jeg følte virkelig ikke jeg ville få mere end 02…… Jeg kom ind igen og hun begyndte at forklare at jeg var godt til bare at snakke derud af, men jeg brugte nogle sjove udtryk og nogle gange nogle forkerte ord men hun forstod hvad jeg mente og hun forstod hvad det var jeg sagde med de sjove ord og veninger. Jeg lavede en flot fremlæggelse af det jeg selv havde skrevet og jeg forklarede teksten flot. Så de var blevet enige om at jeg ville få 7 ❤ Jeps du hørte rigtigt jeg fik 7 er totalt glad for det og helt vildt stolt af mig selv. JEG KAN JO GODT, JEG SKAL BARE TRO MERE PÅ MIG SELV. Jeg er simpelthen så glad, lykkelig og stolt af mig selv over den karakter, for det viser jo at jeg slet ikke er så dum som jeg går og tror, og til trods for nogle fejl i mit engelske sprog så fungere det jo. Uuuu det så svært at være så good ❤ Haha.

God dag herfra ❤

Foto: Janus Nielsen / Kanal 4

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar