Lia Linea

Hvad er planen med Lia bopæl og samværordning

13. maj 2017

Hvad tænker jeg omkring Lias 7/7 ordning? Skal den fortsætte eller skal vi finde en anden måde at få samværet til at køre? – Hvis jeg skal tænke på hvad JEG ønsker og hvad JEG mener er bedst for vores datter, så mener jeg helt klart at hun skal bo ved mig og sin lillebror, som hun altid har gjort. For jeg syntes hun virker til at trives bedre i den børnehave her nede i Gedser, siger self ikke at det er korrekt for Bent har helt sikkert en anden holdning og en anden mening omkring hvad han mener er bedst for Lia, og idet vi er to forskellige mennesker skal det være plads til forskellige holdninger, og hvis man er to velfungerende familier vil man jo altid have barnet skal bo en ved en selv. Men det jeg mener er at hun som sagt skal bo her ved mig og så se sin far så meget som muligt i weekender helligdage og ferier, fordi jeg tror på at det er det bedste. I har måske en anden holdning og hendes far har måske en tredje holdning ? – Men hun har boet ved mig altid og da mig og Bent går fra hinanden bliver vi enige om hun skal bo ved mig, så hvorfor lave om på det? – Nu vil i sikkert sige det er dumt af mig at flytte fra Fyn af hvor hendes far bor, ja det er det måske men Bent vil jo gerne bo på fyn fordi det er der han kommer fra og hvor han er vokset op, jeg vil gerne bo på Falster fordi det er der jeg kommer fra og her jeg er vokset op, Hvorfor er hans barndomshjem vigtigere at bo tæt på end mit er? – Det fungere faktisk fint nok med deleordningen som det køre nu, indtil der er kommet svar på faderskabssagen. Så jeg håber snart der er svar så Lia igen kan få en fast og stabil hverdag så hun ikke hele tiden skal skifte ”hjem” og skifte børnehave, Grunden til jeg mener hun vil have det bedst ved at bo her, det bunder i at hun hele tiden har boet her ved sin mor, og at hun har sin Lillebror og sin morfar tæt på som hun er vand til at vokse op sammen med, og de tre har et virkelig tæt forhold så jeg syntes det ville være synd at skille dem fra hinanden. Og så har mig og Lia et vildt tæt forhold sammen så jeg ville self også blive rigtig ked af hvis hun ikke skulle bo her mere. Som jeg stærkt regner med hun self skal ❤

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar