Gæsteblogger

Gæsteblogger – Lise Nielson

31. maj 2017

Gæsteblogger – Lise Nielson

Hej, jeg hedder Lise, og jeg er mor til 5. Jeg var 26 da jeg fik vores første søn, og folk sagde, at JEG var en ung mor! Første gang jeg mødte Natascha var i september 2015, i den uge hvor flygtninge krisen rullede ind over Danmark. De første dage blev folk holdt tilbage på en skole i Padborg, og jeg ville ned og se med mine egne øjne hvad der foregik. Jeg må have skrevet noget på Facebook, for jeg fik en pb – “jeg vil gerne med” skrev hun. Så vi kørte ud i aftentimerne mod Padborg, med bilen fuld af donationer til flygtningene, brugte klapvogne, sko og varmt tøj. Jeg ville se hvem de mennesker var, danne mig mit eget overblik. Natascha? Hun var drevet af at hjælpe mennesker i nød. I går skrev Natascha noget om ikke at have en høj IQ. Hun har en tårnhøj IQ, målt på empati, altså omsorg og interesse for andre mennesker. Natascha er en supergod mor, jeg har aldrig oplevet andet. Det er dejligt at se en lille pige som Lia lege glad og trygt med andre børn, mens de voksne laver mad og snakker. Jeg kan se at dagligdagen med børn og skole har gjort Natascha målrettet – og det er skønt at følge med i. Hun forsvarer sine idealer, og sine beslutninger, selv om familien eller andre prøver at få hende til at bøje af. Jeg tænker, at livet som mor på reality TV på en måde har modnet Natascha, når vi snakker sammen, popper der mange minder frem som altid viser sig at være en lille, vigtig brik i puslespillet. Et problem bliver løst når brikkerne falder på plads og hele billedet kan ses. Jeg har ikke set ret mange afsnit af De Unge Mødre, men jeg har lært en af dem at kende, og hun er ret skøn, hun er ikke bange for noget og hun er en fantastisk mor.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar