Natascha Linea

Det er min skyld Maria Sebens stopper

5. maj 2017

Mange folk tror jeg gik live igår på samme tidspunkt som Maria, bare for at irritere hende, men helt ærligt anede jeg ikke at hun gik live. Jeg følger ikke med i de andre unge mødres liv, jeg gider det helt seriøst ikke.

Jeg ser ikke de unge mødre selv da jeg syntes programmet er kedeligt, og jeg aner meget lidt omkring hvad de andre unge møder laver og hvad og hvornår de gør de forskellige ting, jeg blander mig ikke i deres liv, og følger dem ikke de forskellige steder 🙂 Jeg tror folk de regner med at jeg følger folk på de sociale medier men det gør jeg ikke, Ja jeg er selv meget online på de sociale medier og er meget på. men der er ikke ensbetydende med at jeg ved alt om de andre deltagere.

Jeg gider ikke blande mig og vil ikke blande mig.

Mig og Maria har haft nogle uoverensstemmelser igennem vores tid mens vi har deltaget, og jeg bryder mig heller ikke om hende, men at hun giver mig skylden for at hun stopper det syntes jeg godt nok er lidt lavt gjort, jeg er helt indforstået med at hun ikke kan lide mig og jeg ikke kan lide hende, men ligefrem at sige at hun stopper i programmet og kommer først tilbage når jeg er stoppet, er virkelig lavt gjort syntes jeg. Jeg er da helt ind forstået med mig og Maria aldrig bliver perlevenner og dette ønsker jeg heller ikke, men vi må da som voksne mennesker kunne få det til at fungere som medvirkende i samme program.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar