Fortiden på godt og ondt

Derfor udstiller jeg min mor på min blog

12. maj 2017

Hvorfor deler jeg så mange ting om min meget personlige liv hele tiden? – Hmm jeg har faktisk tænkt en del over det og kan ikke komme med nogle bedre forklaring end denne. Jeg tror jeg deler så meget om mit liv fordi det er en form for terapi for mig at komme ud med sandheden om mit liv. Fordi jeg har altid følt at nogle af de emner jeg bringer om at det snakkede vi ikke om, og har aldrig følt jeg 100% har kunne dele det med nogle i frygt for min mor ville høre dem fra anden side, fx omkring voldtægten så har den bare skulle ties ihjel og jeg fik af vide så mange gange det ikke passede og at jeg løj så jeg faktisk blev helt i tvivl selv på et tidspunkt om hvad der reelt var sandt og falsk. Men i dag som voksen ved jeg at de var sandt hvad der var sket. Men der blev aldrig talt om det det var ”tys tys” det samme med at min mor svigtede os, det snakkede vi heller ikke rigtigt om mig og min mor fordi hun igen ikke mente et var sandt, kan godt være hun ikke mente at hun har svigtet os men det har jeg følt hun gjorde, og jeg følte bare ikke rigtigt hun ville lytte til min version af historien. Så derfor deler jeg det hele nu fordi jeg er træt af at min mor ikke vil lytte til min version og prøve at sætte sig i mit sted. Fordi hun bliver så sur hver gang jeg har nævnt det. – Jeg er træt af at næsten hele min barndom at det måtte vi ikke snakke om overfor min mor. Så jeg begyndte at spørge folk i Gedser for at få svar og jeg fik en masse svar som jeg sagtens kunne bruge til at få ”opklaret” mange af de spørgsmål jeg ikke fik besvaret fra min mors side af. Men jeg ville ønske min mor ville have brugt tiden på at svare mig i stedet for. Jeg ville ønske jeg havde en mor som alle andre en man kunne snakke med og en som ville tøse hygge på strøget osv. Men det har jeg desværre ikke. Hun vil ikke hygge med mig. Og kan ikke huske hvornår vi sidst har hygge bare mig og hende, for hver gang jeg siger det til hende får jeg bare svaret at hendes kæreste også er en del af hendes liv og hun ikke kan bede ham forlade deres hjem. Jeg kan godt følge hende men jeg ville bare have brug for en mor bare en gang imellem, der er derfor jeg har valgt at udstille hende nu fordi jeg er simpelthen så træt af hun aldrig lytter til mig når jeg har haft brug for hende og at hun aldrig lytter til min version af historien. Så nu kan hun læse den på bloggen og måske-måske ikke forandre sig og indse at hun rent faktisk har svigtet os da vi var små. –  Ja jeg ved da godt et ikke er pænt at ”udstille” min mor på den måde som jeg gør det på, men havde heller ikke gjort det hvis hun bare ville have hørt på min version af historien når jeg gerne ville snakke med hende om det, og det har hun aldrig nogen siden ønsket, ved ikke hvorfor? Måske hun inderst inde godt ved det er sandt og derfor prøver at benægte hvad der er sket. Eller også mene hun jeg lyver og ikke vil snakke om det fordi hun ikke kan se at der er to sider af en sag og jeg måske bare har oplevet det på en anden måde. – men jeg har fået nok nu og skriver sandheden på min blog for at hun forhåbentligt vil læse det og tænke over at jeg virkelig havde brug for at snakke med hende om det men at hun igen svigtede mig og ikke ville, da hun åbenbart ikke kan forstå at det rent faktisk har påvirket mig meget og jeg havde en behov for det.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar