Gæsteblogger

Brian blev til Bella

14. maj 2017

Jeg er medlem af en masse forskellige pige grupper her på Facebook, og derigennem begyndte jeg at se en masse Live videoer fra Bella Jinx, syntes hun var helt igennem fantastisk og meget spændende og lærerig person, hun inspirerede mig helt utroligt meget med hendes måde at være på og hendes åbenhed omkring det at være transkønnet derfor har jeg besluttet mig for at interviewe hende så i også kan få hendes historie, jeg blev ihvertfald meget inspireret af hende <3

om 10 år ser jeg mig selv som jeg skulle have været allerede fra år 0, som en hel person, og som en lykkelig person

jeg blev døbt Brian, og ja mine rigtig gamle venner bruger stadig dette navn, men langt de fleste kalder mig i dag Bella jeg elsker at folk nu kalder mig ved mit pigenavn… Mit fulde navn er Bella Jinx Jensen, navnet Jinx er jeg altid blevet kaldt helt fra lille af, Jensen fra min fader, og Bella var 1 ud af 3 navne jeg bad mine følgere vælge imellem, oprindeligt var det Isabella, men blev så kortet ned til Bella. Jeg tror jeg var omkring 7-8 års alderen da begyndte jeg at mærke jeg var anderledes uden dengang at kunne sætte navn på hvorfor jeg var anderledes. Omkring 15 års alderen går det op for mig ved snak med veninder at jeg er en pige født i en mandekrop, Jeg fandt ud af jeg var en pige da jeg interesserede mig mere for at være ligesindet med dette køn og følte mig hel når jeg var pige. Det er et helvede at vokse op med denne viden uden at turde slippe den fri, ønskede jo bare at være mig selv og være den pige jeg var indeni man var nervøs for at blive opdaget og drillet, ja det var en underlig tid….

jeg forsøger dog via den vennekreds jeg har at opføre mig som mand, og hvad der her følger med jeg opgav at flygte fra det at jeg er født i den forkerte krop som 33 årig, og begav mig her ud på rejsen til mit rigtige liv…

Omverdenen fik af første gang en hvid løgn hvor jeg sagde man havde fundet ud af jeg var født tvekønnet, en dum måde at gøre det på for den hang ved og ja når man ikke fortæller hele sandheden så er det svært at holde på historien, men for ca 6 måneder siden fik jeg sagt det, og næsten alle var helt forstående for at jeg havde brugt den lille løgn til at springe ud,

Da jeg var 24 år gammel fik jeg min søn Malthe. Min ex kone som er min søns moder snakker jeg ikke med den dag i dag, det er hendes valg. vi var gift i 3½ år før vi blev skilt, jeg ser mig selv som en slags reserve mor nu
min søn Malthe tager det fint at jeg skifter køn han har osse været med fra start og fået alt af vide, han må godt kalde mig far herhjemme, men kalder mig bare Bella ude, det har jeg sagt at det er i orden, for det kan være svært for børn at forstå dette.. Som tingene ser ud lige nu vil ikke have flere børn men har fået deponeret sæd hvis det skule ske at jeg om bestemmer mig,

Omverden har simpelthen taget røven på mig, og bare været positive fra start, at være så åben som jeg er om det at skifte køn, har givet så meget støtte så det er vildt. Jeg var 39, da jeg skiftede køn juridisk, i dag ærgrer jeg mig over jeg kæmpede imod i alle de år, men har jo åbenbart ikke været helt klar før nu, men fortryder helt klart jeg ikke bare tog tyren ved hornene da jeg var 20. Jeg har ikke fået fuldbyrdet kønsskifte endnu men får min tid til operation den 8 december, og så skal dolken laves om til en tissekone i stedet, og glæder mig som en lille gris til det. Mine bryster er den ægte vare, og har det der svarer til en D skål i venstre side og en B skål i højre side, grundet denne udvikling  står jeg til at få lavet bryster da de har udviklet sig skævt og når jeg har fået min operation kan jeg dyrke sex som en alm kvinde, faktisk skal jeg for at musklen man går gennem ikke vokser sammen, Dilletere mig 3 gange om dagen i 1½ år (diletere er at benytte en dildo lignede lægeskabt diletering genstand, i 6 forskellige str, som man så øger til du er oppe i den store str

nej det er egentligt ikke helt i orden at det tager lang tid at blive godkendt til denne operation, men man skal osse huske at det er en stor operation og du kan ikke lave den om, så godt med refleksions tid til at man får tiden til operation. mit cpr ender i dag på et lige tal, med de konsekvenser det har, blev indkaldt til undersøgelse for livmoderhalskræft, og måtte ringe og sige godt nok er jeg under kønsskifte, men du får svært ved at lave lige den undersøgelse, det medførte dog at de fjernede mig fra screening for brystkræft, som jeg er i højrisiko for pga hormonerne jeg tager.Lige her er sundheds systemet ikke gearet til folk som mig…

den værste reaktion fra omverdenen er nok tilråb møder kun fordomme fra udlændinge og hader at skulle sige det, men danskerne tager imod mig med kyshånd, mens jeg bliver ja set som idiot af nogle udlændinge men da jeg er jo en meget åben og direkte person, så tager jeg en snak med dem som råber af mig, og undskyld men gør dem til grin foran deres venner bedste reaktion de står i kø, den accept jeg får fra højre og venstre konstant, de varmer bare helt ind i hjertet, og de er det bedste, og der er så mange så jeg ikke kan tro det… jeg har valgt at være meget åben om dette, fordi det er et tabu, mange har tanker om hvorfor vi gør det, og det er svært at få svar, derfor elsker jeg at give folk denne viden og indsigt i det at skifte køn lige nu hvor jeg stadig har en forkert kønsdel, ved jeg ikke om jeg er til mænd eller damer, men det kommer nok efter operationen, lige nu er lige den del på kroppen hæmningen der gør jeg ikke kan vælge.. drømme kæreste The Rock Dwayne johnson mener jeg han hedder, en der kan tage fat og ja en dejlig stor mand hvor jeg kan være den lille.

mit bedste råd til folk der sidder med mit dilemma i dag, er at række ud til folk som mig som kender til hele processen og få en snak om op og nedture

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar