Fortiden på godt og ondt

Ulvejægeren 2/7 (Min egen historie)

10. april 2017

Kapitel 2, Stemmens ansigt

Hun kiggede ned i jorden og tænkte ”Hvorfor mig” Da en hånd lagde sig på hendes skulder det gav et sæt i Sabine der vendte sig om med et sæt, hun råbte ”Hvem er du? Og hvad vil du?” men ingen svarede. Hun skyndte sig at løbe hun var bange, hendes hjerte hamrede hurtigere end normalt, hun lukkede øjnene mens hun løb, uden at tænke. Da stemmen sagde ”Jeg er… ” stemmen blev overdøvet af en flok unge mennesker på knallert, Sabine spurgte igen ”Hvem er du” men stemmen svarede ikke, Sabine stod lidt og lyttede, men der var helt stille.

Hun gik langsomt og næsten lydløst hen over fortovet, hun kunne se skolen, så hun løb hen mod skolen, stemmen sagde ”Løb løb jeg forfølger dig” Sabine stoppede først med at løbe da hun var henne ved skolen, hun tog i håndtaget, men døren var låst hun hviskede ”Den inspektør kommer også altid for sent”

Hun satte sig på trappen og lænede sig op af muren og lukkede øjnene. Hun vågnede ved at en stemme sagde ”Vågn op” hun kiggede skræmt hen mod stemmen, da hun så det bae var en skolelærer der sad og smilte til hende, hun smilede igen. Hun rejste sig og rev i håndtaget og åbnede den nymalede hvide dør. Hun gik hen mod pigetoilettet, gulvet knirkede hver gang man gik på det, hun åbnede den gamle slidte trædør og tændte lyset på toilettet.

Det gav et sæt og et skrig i Sabine da, hun kiggede i spejlet og så to ansigter i spejlet, hun husker tydeligt hvordan stemmen så ud, hun var sorthåret, lys i huden og havde et bidsår i ansigtet, Sabine sagde ”Jeg er ikke bange for dig” hun løj for hun var virkelig bange. Stemmen svarede ”Hjælp mig” Sabine skulle til at svare, da en pige fra klassen kom brasende ind, med det samme fjernede skyggen sig, og Sabine tænkte ”pis” hun stod lidt og kiggede tomt ind i spejlet og tænkte ”Hvad stemmen ville og hvad hun havde brug for” Hun gik ud fra toilettet og gik ned i klassen, satte sig på sin plads helt nede bag i, hun lukkede øjnene og lagde sig på bordet og tænkte.

Hun rejste sig igen da læren kom ind i klassen og da hun stod der og talte, tænkte hun pludselig at hendes stemme mindede om stemmens stemme.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar