Natascha Linea, Novah Noice

Tvangsbesøg fra kommunen del 2

4. april 2017

Dette er del 2 fik du ikke læst del 1 kan du læse den her

Ja jeg ved bedre end børnelæger på Nykøbing Falster sygehus, de ser 20-30 børn om dagen, ser kun læge journalen og et øjebliks billede af Novahs tilstand.  og min egen læge var enig i min beslutning omkring at udskrive Novah, da jeg var over at få ham tjekket dagen efter min udskrivelse, han var ikke syg nok til at være indlagt og kom meget hurtigere i bedring da han kom hjem, han begyndte fra dag 1 at spise fast føde, og med det samme kunne jeg se en mere livlig og glad dreng. tror simpelthen det handlede om at de ville observere mig fremfor Novahs sygdom 🙂

Da min sagsbehandler dukkede op på denne måde (uandmeldt besøg)  fik de lov at se Novah udenfor, og så måtte de indkalde til et møde hvis de ville se ham mere, for med Lias sag lærte jeg at man ikke bare skal nikke og rette ind man skal stå ved sine standpunkter.  have sit på det rene og det viste jeg at jeg havde i denne her sag. det var derfor jeg turde “stritte imod” da de pludselig dukkede op på denne måde – Jeg hviste at børnehaven og min egen læge ville snakke positivt om Novah. jeg hviste evt familiebehandler også ville kunne se at Novah havde det godt. det handlede ikke om jeg havde noget at skjule men mere omkring jeg syntes det er dybt latterligt de bare dukker op og regner med jeg en gang til laver samme fejl, og bøjer og nejer for kommunen for der gjorde jeg dengang med Lia og hvad kom der ud af det?

Men Guldborgsund kommune har været ved mig i 14 dage nu i 2 timer om dagen :-O Nu ved i hvad jeres skattekroner bliver brugt på (vi fik bla syet min vikle, snakket om min fars gamle gård, stalket damen fra gården, læst i gamle dagbøger og snakket om alt mulig mærkeligt andet) forstår ikke at de ville komme på denne måde ved tvang, når de ved 4 spørgsmål de ikke ville svare på som vel er helt naturligt? HVORFOR vil i komme? Hvad er grundlaget for i vil komme? HVAD vil i få ud af at komme? og HVILKEN hjælp vil i give mig? havde kommunen en reel bekymring så kunne de vil godt svare på hvorfor de var bekymret, og for hvad de var bekymret for, og hvilken indsats de ville tilbyde mig. men det ville de simpelthen ikke svare på, og de får simpelthen ikke lov at komme ind når de ikke selv helt kan svare på hvorfor de egtenlig vil det, og hvad de virkelig er bekymret for. men de fandt en anden måde at undgå at svare på mine spørgsmål og samtidig komme ind i mit hjem en måde som jeg aldrig vil tilgive og istedet for at samarbejde. gjorde at jeg slet slet ikke stoler på guldborgsund kommune mere OVERHOVEDET.

Men fik et ok indtryk af de familiebehandlere så de 14 dage har ikke vær så slemme som jeg havde frygtet, <3 – Men syntes det var de mest latterlige skattekroner nogensinde som de fik brændt af, der for det eneste de viste var hvad jeg hed min alder og de skulle observere mig og Novah. de anede intet om hvad de skulle observere eller hvad de skulle give mig råd og vejledning i ? – (Hej i skal observere dem her men i må ikke få af vide for hvad) – Nå men mens de her 14 dage langsomt gik fik jeg også hentet en udtalelse fra vuggestuen som bla. skriver

“Novah er aktiv, nysgerrig, god til at lege og positiv i forhold til kontakten med både voksne og andre børn. På trods af et par belastende sygdomsperioder oplever vi altså Novah som en lille dreng i god udvikling og trivsel”

da de familie behandlere havde været her i 14 dage skulle de lave en status på hvad de havde set omkring Novah og der står bla “Natascha vil gerne Novah og viser omsorg for ham, der er fysisk kontakt og kærtegn, Natascha reagere hurtigt på gråd fra Novah og trøster ham når han er ked af det.” “Novah søger Natascha i den tætte kontakt og Natascha tager imod ham med omsorg og kærtegn”

Så ingen af de tre instanser(Læge, Vuggestue og Familiebehandler) som har set Novah det sidste stykke tid mener han ikke trives. <3 Så noget må jeg gøre rigtigt siden jeg har to kærlige og tillidsfulde børn 🙂 – det er kun kommunen som.ikke har været ude ved mig der er bekymret isedet for at lytte til de folk der har set ham dagligt.

Vi var til møde i dag og mødet gik super godt de var 98% af tiden super positive og sagde jeg var en super kærlig og omsorgsfuld mor og jeg havde en kærlig og omsorgsfuld dreng som aldersvarende lå hvor han skulle motorisk men sprogligt lå han lidt i bunden. han lå vægt og højdemæsigt hvor han skulle ligge ifølge hans kurve så ingen bekymring der. Vi fik lavet et referat jeg kunne stå inde for og fik lavet nogle aftaler jeg også kunne samarbejde omkring, da et kompromis er meget vigtigt for mig hvis jeg skal kunne samarbejde med kommunen på længere sigt eller på andre tidspunkter – Hvilket de abselut ikke har gjort nemmere for mig efter de lavede det her nummer som jeg føler de gjorde for at undgå at svare på mine helt enkelte og sinple spørgsmål som vel er meget naturtligt at stille “Hvorfor vil i observere mig? hvad gør at i tænker som i gør? hvilken hjælp vil i give? og hvor længe?”

Men faktisk næsten udelukkende positivt til mødet i dag hvilket var super dejligt at jeg fik bekræftet af fagfolk at jeg er en god mor og min søn er i trivsel

Men hvad blev afgørelsen til mødet?

Kommunen har i denne her sag handlet helt forkert. ifølge hvad mig, min far og min private socialrådgiver mener. de kendte til min “fjendtlighed” overfor kommunen og hved jeg ikke bare hoper med på “ja” bølgen jeg vil have ALT på skrift som man har krav på. men når de ikke vil give mig tingene på skrift så siger jeg heller ikke ja til hjælp så istedet for at sende et brev på hvad deres bekynringer var og hvorfor de havde de bekymringer var det åbenbart nemmere at trumfe tvangshjælp igennem og har stadig ikke fået noget på skrift (Det op ad bakke det her) for jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke fåe noget på skrift som jeg har krav på ifølge reglerne.

LÆS MED I MORGEN VED DEL 3

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar