Natascha Linea, Novah Noice

Tvangsbesøg fra kommunen

3. april 2017

Jeg valgte at udskrive min søn d 14 Marts efter 6 dages indlæggelse, dette var meget imod sygehusets vurdering, men jeg stolte på mine moderevner og min vurdering som mor af Novahs sygdom og hans bedring. Allerede samme dag vi var hjemme spiser Novah over dobbelt så meget mad som han har gjort hele ugen på sygehuset, så dette bekræfter bare min fornemmelse af at en mor ved hvad der er rigtigt for ens barn♡. – Lige så snart jeg kommer hjem kontakter jeg min egen læge for at høre om hun ville undersøge hans sundhedstilstand og dette ønsker hun meget gerne at gøre 🙂 – Vi får en tid dagen efter til et almindeligt sundheds tjek – Og som mor forventer er han hel fin hans infektionstal er næsten normale og hans rallen for brystet/vejrtrækningen er næsten normalt igen <3

  • I denne her situation hvilken læge skal man så tro på? – Lægen på børneafdelingen eller vores egen læge som kender Novah både som sund og rask? – for min egen læge kunne sagtens forstå vi var taget hjem og var slet ikke bekymret for at vi var taget hjem med Novah.

Sygehuset vælger at lave en underretning som er helt hen i vejret ifølge mig og mine nærmeste, de skriver bla

  1. Novah har ingen faste spisetider
  2. Novah har ingen faste sovetider
  3. Novah spiser ikke fast føde

Men er det ikke meget normalt når man ligger med 39-40 i feber at man sover og spiser når man har lyst? og har knægten ondt i halsen jamen så spise børn altså heller ikke noget fast føde, så han fik en mase mælk så har bare fik lidt næring.

Men der går et par dage og så står min gamle sagsbehandler(Lad os kalde hende Hanne)  samt min ny sagsbehandler(Lad os kalde hende Mette) uden foran min dør og vil gerne se Novah, dette får de selvfølgelig lov til uden foran min dør, da jeg simpelthen ikke finder mig i de bare dukker op på den der måde. – Havde de i det mindste ringet og sagt de var på vej, så var de også lukket ind, men det der overraskelses noget, får de intet godt ud af ved mig – Hvilket jeg også får forklaret dem.

Men de ser Novah kort og finder ud af at de ikke kommer ind på denne her måde ved bare og dukke op og sige “SURPRISE” – Så de tager hjem igen, og prøver Plan B – Og den plan er simpelthen så langt ude at jeg simpelt ikke kan tro det, de vil tvinge hjælpen ind i vores hus eller vil de fjerne Novah her fra, kan slet slet ikke forstå de bruger denne trussel imod mig da de hele tiden har være velkommen i mit hjem hvis bare de kunne lave et dokument på

  1. HVAD er de bekymret for?
  2. HVORFOR er de bekymret for det + dokumentation
  3. HVILKEN hjælp vil de give
  4. HVORFOR vil de give denne form for hjælp

Det er de eneste krav jeg har haft og ville du kunne udfylde dem var de mere end velkommen i mit hjem, men indtil nu har de slet ikke gidet at udfylde dem, så de har ikke fået lov til at komme ind, og nu vælger de så at true med at fjerne ham i stedet for bare at svare på 4 spørgsmål og så komme ind i mit hjem og give støtte på en ordenlig og venlig måde. (Men det da ogs meet bedre at tvinge sig adgang uden nogen form for samarbejde isedet for man kunne starte med samarbejde)

 

Men de får lov at komme ind da jeg jo ikke har ret mange andre valgmuligheder og hun vælger at sætte hjælp på HVER DAG, 2 timer om dagen i 14 dage :-O – GULDBORGSUND KOMMUNE har åbenbart penge som skidt 😀

De 14 dage er så gået i dag 🙂

LÆS MED I MORGEN. DEL 2

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar