Lia Linea

Tandbørstning – en evig kamp (for mange)

13. april 2017

Her hjemme børster vi tænder dagligt, som man forhåbentligt gør i alle familier. Men hvordan får man egentligt tandbørstningen til at foregå som en lej? – Da børn som jeg oplever det ofte ikke vil have sine tænder børstet. Mig og Lia har prøvet mange forskellige metoder for at finde den bedste for os og finde den løsning som gør at hun elsker at få børstet sine bisser 🙂 Og nu har vi endelig fundet løsningen. TANDBØRSTESANGEN, den gør at Lia aldrig siger noget når hun skal have sine tænder børstet, og jeg er lykkelig over disse to sange findes, for så bliver tandbørstningen altså lidt sjovere. – Jeg linker i bunden af dette indlæg til de to tandbørstesange som vi har fundet og som virker for os, måske virker de også for jer? Det er helt sikker værd at prøve syntes jeg. Især hvis du har et barn som hader at få børstet tænder.

Her i huset der får Lia lov til selv at vælge hvor i huset tænderne skal børstes og hvilket af de to tandbørste sange hun vil høre, for så får vi begge en god oplevelse med at få børstet tænderne og det syntes jeg er vigtigere end om vi børster tænder i sofaen eller på toilettet. Inden vi fandt den her løsning har vi simpelthen prøvet så mange andre måder, alt fra et timeglas ude på toilettet til at hun selv måtte børste dem i en periode, til at vi havde fundet sjove farver tandpasta og sjove farver tandbørster, og virkelig intet virkede hun skreg fuldstændig hver gang vi skulle børste de tænder. Så er virkelig glad for at den evige daglige kamp er overstået med det helt enkle tricks at hun får lov at sidde med min telefon og se og høre en tandbørste sang.

Kys kys herfra ❤

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar