Natascha Linea

Spare tips (Del 1)

7. april 2017

Mange undre sig over hvordan jeg har råd til det hele, det handler simpelthen om priotering og at bruge sit hovede. og gør man det så har man pludselig råd til meget mere.end man før havde troet ♡

Jeg spare rigtig mange penge på tøj da jeg køber 95% af vores tøj i genbrugen. da man kan finde så meget fedt tøj der til næsten ingen penge. Mange folk vil ikke købe gennrugstøj men til det svare jeg bare jamen, jeg elsker at spare penge på lækkert tøj. det eneste jeg ikke køber i genbrugen er undertøj da jeg erne vil have rent-nyt undetøj på. men sko flyverdragter og andet tøj bliver enten købt over facebook eller i lokale genbrugsbutikker. ? 

Et andet punkt jeg spare utrolig mange penge på er makeup for jeg køber intet makeup (ej okay køber lidt hver 4-5 mdr) fordi det er ikke noget jeg bruger penge på da jeg simpelthen ikke gider spytte alt for mange pene i at (for mig) se falsk ud. bruger kun makeup når jeg går i byen og det gør jeg virkelig sjældent,(Og på byture spare jeg jo også mange pene ved at gøre det så sjældent) fair nok folk bruger penge på det men det har jeg personligt ikke lyst til. ♡ 

Biograf/Cafebesøg/Resturanter osv gøe jeg egtenlig også ret sjældent fordi jeg gider simpelthen ikke bruge så mange penge på noget mad jeg kan lave til under den halve pris derhjemme eller bruge så mange penge på en film jeg kan streame på netflix om 6 mdr. (Ja kald mig sær) jeg vil heller sidde på stranden med en veninde og drikke en cola fra brugsen og spise en samdwich vi har smurt hjemmefra det er ligså hyggeligt syntes jeg.

her var de førse spare tips næste “afsnit” handler om hvordan man spare på sin mad. ♡☆ 

Kys kys herfra 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar