Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Hvor længe skal mine børn bruge sut?

29. april 2017

får rigtig mange spørgsmål på hvor længe mine børn skal bruge sut, jeg har Lia som fylder 4 år til August og så har jeg Novah som lige er fyldt 1 år her i Marts. – og de begge to bruger sut endnu, men hvorfor gør de egentlig det? og hvor længe skal de have lov til at bruge sut? – Lia hun bruger sut af den simple årsag at jeg har opgivet som tingene er lige nu med en 7/7 ordning Jeg har mange gange vendet Lia af med sutten og så bruger hun den når hun har været ved sin far, ikke noget negativ over ham overhovedet. Jeg tror jeg har det lidt som mange andre mødre har det til skilsmisse børn, det der med forskellige regler forskellige steder. Så jeg har opgivet den kamp det er med Lia også fordi det gør jeg hende super forvirret at hun må bruge sut ved far men ikke ved mor, og hvorfor må Lillebror så?

som tingene er lige nu køre vi til og med 16 August med at bruge sut og så stopper vi derfra for vi har lavet en aftale omkring at hun får den flotteste og vildeste frost fødselsdag hvis Elsa må få sutten 🙂 – Novah bruger som sagt også sut men han er kun lige fyldt 1 år og har pt meget brug for den trykhed både sutteflasken og sutten giver ham og da jeg går meget ind for en ligeværdig opdragelse så tænker jeg også, at hvis han ikke har smidt den frivilligt inden da at han så også skal aflevere den til sin 4 års fødselsdag 🙂 – Men hvorfor lader jeg mine børn bruge sut så længe? Hmm ja hvorfor gør jeg egentlig det? Ja ved det ikke for mig føles det bare ikke rigtigt at tage sutten fra Lia nu, hun er stadig i mine øjne min lille pige og hun har meget brug for den, og tror det handler om at hun gerne vil beholde lidt baby i sig og stadig vil vise mor hun ikke er helt stor, hun leger også meget for tiden at hun er baby. så jeg vælger at lytte til min datters behov og hendes behov er ikke at smide den lige nu.

Jeg kunne aldrig finde på at tage sutten fra Lia som 4 årig og så tage den fra Novah som fx 3 årig, da jeg simpelthen ikke syntes det er fair at lave forskels behandling på børn, måske går jeg så meget op i det fordi jeg selv har prøvet hvordan det er at se sin Lillesøster komme ud og rejse og jeg så bare skulle sidde hjemme alene, ved godt det ikke helt er det samme og så alligevel jo. – Jeg oplevede mange gange i min barndom at jeg ikke fik lov til det samme som de andre, at jeg ikke fik det samme som de andre osv. så nu hvor jeg selv har fået to børn kunne jeg aldrig nogensinde finde på at gøre forskel på dem med hvad de må og ikke må.

 

Kys kram og knus herfra

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar