Natascha Linea, Novah Noice

Svigter jeg Novah?

10. marts 2017

Nu ligger jeg hjemme i min seng, men det er ikke fordi Novah er blevet udskrevet, det er fordi jeg havde brug for at sove, så min far har taget over og passer godt på ham nede på sygehuset.

men har det bare dårligt over jeg takkede ja til det tilbud min far gav mig, for det er jo mig der er moren, det er jo mig der burde ligge ved ham og stå op hver tredje time og give ham hams medicin! IKKE MIN FAR!

Men når man to dage i træk bare har været på 150% og stået op hver 2-3 time og så måske brugt 1.5 timer på at falde i søvn igen så er det ikke meget søvn jeg har fået og så kan jeg heller ikke være den mor jeg gerne ville overfor Novah. så måske er det meget godt min far har taget lidt over i nat så jeg kan få sovet og forhåbenlig være frisk til i morgen hvis han forsat skal være indlagt. Men føler virkelig jeg svigter Novah nu hvor han har allermest brug for mig, men kunne også bare mærke på mig selv at jeg virkelig have brug for at få sovet mere end 3-4 timer i løbet af en nat.

men det er jo mit behov jeg får dækket nu, det jo ikke Novahs behov ikke at kunne putte ved sin mor som han er vand til. ikke at kunne samsove med sin mor som han plejer(har vi også gjort de sidste to døgn) det er jo MIT behov for søvn jeg tager højde for nu og skubber Novahs behov lidt til siden. Er det ok? svigter jeg ikke min søn lidt? – Jeg ved jo godt han også er meget tryk ved sin morfar og min far også nok skal passe på ham. men sider bare med en lille klump i maven som jeg ikke helt kan slippe “Du svigter din søn”

du kan læse mere på min blog omkring Novahs sygdom.❤

gammelt billede ?

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar