Natascha Linea

Skal jeg aftjene min værnepligt? 

6. marts 2017

HRN-inf_27

Som 18 årig får man jo et fint brev fra de der militær mennesker (ved ikke hvad det hedder der hvor man får brev fra) omkring at man kan(eller skal) tage sin værnepligt, da jeg i sin tid modtog brevet var Lia forsat i plejefamilien, havde slet ikke haft tanken omkring værnepligten og om jeg skulle derind eller ej, men da jeg stod der dengang og ikke havde noget hos mig, alt hvad mit hjerte bankede for var blevet taget fra mig, og havde allemest lyst til bare at forsvinde fra jordens overflade, så begyndte tankerne i mit hovede at melde sig. “skulle jeg tage derind” “skulle jeg blive udannet i militæret ligesom min far” blev enig med mig selv om kom Lia hjem i ankestyrelsen tog jeg self ikke derind kom hun ikke hjem der så tog jeg derind (self skulle jeg lige godkendes først) – Som i nok kan regne ud alle sammen så kom Lia hjem og tankerne omkring værnepligten forsvandt langt væk i et års tid men en gang imellem når jeg ser reklamer enten på Facebook eller i Tv får jeg igen lysten til at tage derinde, prøve mine fysiske kræfter af, jeg får lyst til at udfordre mig selv, både fysisk og mentalt. Så ja jeg har en lille drøm om at jeg rigtig gerne vil ind og aftjene min værnepligt. MEN

  • 1 Hvordan kan det lige hænge sammen med jeg er enlig mor? Har tænkt over det og ja ved ikke detaljeret hvad jeg vil gøre den dag eller på det tidspunkt jeg skal ind (HVIS JEG OVERHOVEDET BLIVER ERKLÆRET EGNET) men har haft nogle tanker omkring at Lia kunne være ved sin far i den periode så de kunne få et endnu tættere forhold end hvad de allerede har nu, men det jo ikke nu vi snakker om det det er måske om 2-3-4 år
  • 2 Din søn Novah kan jo ikke være ved sin far imens? Nej og jeg har snakket med min far omkring det og han vil super gerne tage Novah de måneder jeg er inde og aftjene min værnepligt, for han ved hvor længe jeg har tænkt tanken omkring at jeg gerne vil derind og prøve kræfter af, måske har det lidt at gøre med han selv er gammel soldat.

Så ja jeg har en drøm om at jeg en dag kan komme ind og prøve lidt kræfter af som værnepligtig.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar