Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Rocco til salg 

4. marts 2017

Skal min elskede Rocco sælges nu hvor Novah er blevet syg? Det er der en masse der har spurgt om det sidste stykke tid. Og hvordan går det egtenlig med min lille tykke ponybasse♡

Jeg kan sige så meget at det går rigtig godt med ham, han er begyndt at blive rigtig tryk ved os og børnene. Som self larmer og græder i stalden. Men han er ved at været ret godt vand til det.

Lia kan selv tage ham fra staldgangen og tage ham ind i hans egen boks (stor pige) og hun er så stolt hver gang hun gør det det lyser bare ud af hendes øjne hvor stolt hun er over at kan lave noget med sin egen hest. ♡

Vi købte ham jo som tilredet men det tror vi simpelthen ikke passer. Tror han har været træk pony til små børn uden saddel på men tilredet NEJ!

Så til sommer/foråret går vi i gangen at tilride ham.(Og ja jeg skal tilride ham) og det skal i nok få et gigantisk grin ud af. Lille bitte mig på en pony som bliver kastet af ? kan allerede se det for mig. Hihi (pinligt)

SKAL ROCCO SÆLGES? NEJ det skal han ikke! Han er vores hest og både mig og ungerne er rigtig glade for ham så han skal ikke sælges. Han skal blive ved os og blive møg forkælet ♡ heldige tykbasse. 

Ja jeg købte ham i en hurtig handel og ja han havde det ikke super duper da vi købte ham med vi har fået buk med sur stråle og muk og hans hove er blevet tilset af en rigtig smed som kan se hannah har været meget forfangen og så er min tykbasse kommet på slankekur så han kan tabe sig lidt. Så hans ben også bedre kan holde til ham da han var lidt overvægtig da vi købte ham. 🙁

Men Rocco har det godt og vi er rigtig glade for ham ♡♡

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar