Lia Linea

Lia snakkede med en hjemløs

11. marts 2017

wp-image-1948068984jpg.jpg

 

Jeg fik lyst til at dele en oplevelse med jer som jeg havde for ikke så længe siden, det var på mange måder en super god oplevelse, men der var en som gjorde oplevelsen lidt skidt.

Da jeg var yngre sagde jeg aldrig min mening jeg holdte altid min mund, selvom jeg var meget uenig i det der blev sagt eller gjort. men som årene er gået og jo mere voksen jeg blivet jo mere er jeg begyndt at sige min mening, og det kom til udtryk denne dag.

Vi var inde i byen og skulle købe en julegave til Novah fra Lia, da jeg får øje på en hjemløs som står med sin hund og sælger “hus forbi” giver Lia en 20er og siger hun skal gå hen og give manden den, hun går derhen og siger “Hej” og giver ham pengene, han sætter sig ned på huk og snakker med Lia. jeg lader dem snakke i 5-10 min, hvor jeg også.engang imelllem er med i snakken, han fortæller blandt andet Lia at han er hjemløs og det betød at han sov på gaden om natten, jeg syntes han fik forklaret det på en måde så Lia forstod det. Lige da vi er på vej til at sige farvel til den flinke mand, kommer der en dame hen til mig og siger “Hvorfor lader du din datter snakke med en hjemløs” svarede noget lign “han er jo bare et menneske” hvor hun siger mens vi står foran ham “folk som ham burde spærres inde han er et udskud” der blev jeg virkelig gal, hvordan fanden kan man snakke sådan om andre mennesker? svarede bare “det folk som dig der gør verden til et dårligere sted” uden at svare mig gik hun bare, vi stod lidt bare og kiggede men kunne jo se han var blevet såret over at høre de ord.. fik så ondt i hjertet på hans vejne for han var virkelig en rar mand og Lia havde hygget sig sammen med ham.. vi sagde farvel og han fik et kæmpe kram fra Lia  ❤ (Vi ser ham stadig når vi tager ind til byen og nu det blevet fast at vi deler en hotdog og en cola) han er virkelig et super behageligt menneske, så dame som sårede ham, tænk på hvad du siger næte gang, Lia har fået en god “ven” og nyder at se når de sidder og snakker❤

I år har jeg ikke Lia til jul, så jeg har virkelig overvejet at holde noget foe de hjemløse her i Nykøbing f. bare for at gøre en masse mennesker glade, og hugge mig med en masse dejlige glade folk ❤?

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar