Natascha Linea

jeg skal have en DONORBABY

30. marts 2017

jeg vil gerne have flere børn en dag, da jeg elsker at være mor og elsker at se hvert lille barn vokse op og blive et helt unikt individ. jeg elsler.at være gravid og mærke hvert lille spark.. og jeg elsker bare at holde min lille skat i armene og give dette lille væsen alt min kærlighed på denne jord ❤

Men som overskriften lyder så skal min næste baby være et DONERBARN! og hvorfor skal det egtenlig det? – Nu har jeg prøvet og få børn med to forskellige mænd og hver af dem har der være så mange problemer med og det ønsker jeg hverken for mig selv eller et kommende barn(IKKE IGEN).. og så har jeg jo klaret mig selv siden Lia var lige omkring 1 år. og jeg klare mig faktisk bedst alene UDEN en mand skal blande sig.

jeg elsker at være mor og ved det er det jeg er skabt til. men inden jeg skal have flere børn skal jeg lige have fast arbejde og en uddannelse. (yay)

iforbindelse med jeg vælger at få en donorbaby har jeg self gjort mig nogle tanker omkring det. og self bliver det ikke sjovt for babyen ikke at have en far, men omvendt så får baby så meget kærlighed og omsorg. og opnærksomhed som barnet ønsker og har behov for. så jeg ved barnet ikke ville komme til at mangle noget. og det er jo slet ikke lige nu vi snaker om men om 4 års tid ca..♡♡ jeg ved dette barn vil blive elsket ligeså højt som de andre og dette bsrn vil blive ligeså accepteret i familien ♡☆

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar