Lia Linea, Novah Noice

Hvorfor sløre jeg ikke mine børn mere?

7. marts 2017

Har sløre jeg ikke mine børn mere? – var det endnu en af mine opmærksomheds krævende stunts? Svaret er nej det var det ikke, stoppede med at skrive min blog og begyndte at sløre mine børn, fordi jeg havde brug for at tænke, jeg havde brug for at tænke igennem hvad det var jeg ville med mit liv, hvad jeg ville med mine børns liv.

Ville jeg gerne have mine børn var kendte ansigter i skolen pga mig? Ville de blive mobbet i klassen fordi de havde været på fjernsynet? ville de blive mobbet pga mig? – Havde virkelig mange tanker i hovedet og var virkelig splittet for hvad jeg min skulle gøre, på den ene side havde jeg virkelig lyst til at soppe og melde mig helt ud og leve et stille og roligt liv med mine børn, men på den anden side havde jeg stadig lyst til at skrive blog og vise mine børn frem til alle i hele verden, fordi jeg er jo så stolt af mine børn <3

Kunne jeg så ikke bare nøjes med at vise dem frem til venner og familie? Jo det kunne jeg jo nok godt, men for at være helt ærligt så elsker jeg at være online og opdatere omkring mit liv på de sociale medier, det har jeg altid gjort lige så længe jeg kan huske tilbage – Har været på Arto, Msn, Nethore, Instagram, Twitter osv osv har været på så mange sociale medie platforme altid og elsker virkelig den sociale medie verden. så jeg ville egentlig bare gerne have lov til at fortsætte med det jeg elsker, og vise mit liv frem på godt og ondt.

Men mine børn kan jo stadig blive mobbet med det, ja det kan de godt, men de kan også blive mobbet med deres tøj, deres hår, deres navne osv hvis mobbere vil mobbe dem skal de nok finde et eller andet at mobbe med, lige meget om de så har været på tv eller ej, og hvem er det egentligt der er forkert på den er det mig som bare gør det jeg elsker, eller er det de forældre der ikke kan opdrage deres børn til at behandle andres børn pænt? self har jeg tænkt meget over det, og også en af de grunde til jeg har valgt en privat skole her i Nykøbing til Novah og (måske) Lia skal gå på når den tid kommer, der har de virkelig nul tolerance overfor mobning, og jeg bliver virkelig glad helt inden i hjertet når jeg ved de kommer et sted hen hvor de kan have en slags helle for alle de onde og modbydelige mennesker der findes ude i den stor hvide verden!

Men tilbage til mit spørgsmål omkring hvorfor jeg ikke sløre dem mere. Det gør jeg ikke fordi jeg ikke vil have at andre skal diktere hvordan jeg er mor overfor mine børn, jeg gør det jeg elsker og er samtidig en skide god mor overfor mine børn, bare fordi nogle mener de vil blive mobbet i skolen når de bliver ældre er det jo ikke sikkert de har ret, for hvem siger ikke at mine børn bliver populære børn? måske får de masser af venner, måske ikke.

det vigtige er at man holder fast i hvem man er, og gør det som man elsker at gøre, for hvordan skal man kunne lære mine børn at være sig selv, hvis man starter med at opdrage dem, og være på en måde som slet ikke er den man er, men en person som andre gerne vil have man skal være?

Jeg er pisse bange for at jeg en dag vil fortryde alt det jeg har gjort på de sociale medier, og jeg er pisse bange for at mine børn vil blive ramt af det, men jeg prøver virkelig at være en god mor overfor mine børn og samtidig være den person som jeg selv kan stå indefor og gøre det som gør mig glad, og jeg elsker at dele mit liv med en masse mennesker, jeg elsker at vise hvem jeg er (Uden filter siger og skriver det jeg tænker) og vise hvordan jeg gør tingene. Men selvom jeg tror på det jeg gør og den måde jeg gør tingene på lige pt, så er jeg stadig bange for at det bare ikke er godt nok måske det har noget med min fortid at gøre? Jeg ved det ikke (du kan læse omkring dette på et andet indlæg på bloggen) jeg ved ikke om jeg tit er den eneste som tror på sig selv lige nu og her, men samtidig er bange for at ens børn ikke ville kunne forstå det man gjorde dengang, men håber inderligt jeg kan opdrage mine børn til at skide hul i alle andres meninger, bare man selv er glad så betyder alt andet ingenting <3

 

Knus og kram herfra

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar