Natascha Linea

Hvem er du? Vibeke Weitemeyer?

25. marts 2017

Min gamle far har overtaget en gård i Gedser og i den forbindelse fandt vi en masse personlige papire samt billeder hvem er Vibeke Weitemeyer? og er der nogle der kender hende? jeg prøver at finde ud af mere om hendes liv (da jeg syntes det er meget sændene) og så prøver jeg at finde ejermanden til en masse personlige billeder. Vibeke Weitemeyer er afgået ved døden da hun var en ældre dame men mon hun har nogle børn? børnebørn? søskende? eller andre familiemedlemmer så kontakt mig gerne.

  • Navn: Vibeke Weitemeyer
  • Formand for menighedsrådet i Gentofte kommune i 1974 
  • Hun var IKKE gift i 1973
  • Deltog i Anders Jørgens konfirmation d 18 April 1943
  • Deltog i “Bebs” konfirmation d 27 September 1942
  • Adresser: Margrethevej 15 i Hellerup.
  • Adresser: Gedser 
  • Adresser: Næstved 


Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar