Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Gedser – Fortryder jeg min flytning?

3. marts 2017

Ja som mange af jer nok ved så er jeg flyttet til Gedser. Jeg boede i Gedser fra jeg Ca var 3-4 år til jeg var 11 år og som jeg selv husker det, så er nogle af mine bedste barndoms minder hernede fra <3

Så mine første og bedste barndoms minder er hernede, og hvor er der fu*king fedt at kunne gå rundt og se alle ens gamle gemmesteder, steder man har leget, steder man har sidder og røget smøger med de store piger fordi man følte sig sej (Jep velkommen til 3 klasse) og bare se byen som helt forandret og så alligevel ikke. Nu ser jeg jo byen med voksne øjne, og dengang så jeg byen i børnehøjde. alting virker så forandret men jeg kan jo godt se at det hele er næsten som det plejer at være 🙂

Jeg er så glad for at være flyttet herned det og noget af det bedste jeg har gjort for både mig selv og også mine børn, kan mærke det er det her jeg har manglet for at finde ro i mit eget liv.

For hvordan kan man finde ro og tryghed i sit eget liv, når man bor i  Fredericia med masser af larm, stress og udrykning? Hernede er der så roligt, ingen ballade, ingen hård kriminalitet ingen sure miner og stressede folk, kunne bare mærke at min indre ro er blevet så meget bedre efter jeg er flyttet herned, jeg havde virkelig bare brug for at komme hjem og føle mig 100% hjemme et sted sammen med mine børn, for når mor har fået det så meget bedre med sig selv, og fundet så meget mere overskud og ro så ved jeg at ens børn også kan mærke det og ens børn også vil havde det mere ro i deres egen liv <3

HER ER FANTASTISK. LIGESOM JEG HUSKER DET FRA DENGANG JEG VAR BARN.

Ja vi har ikke så meget hernede men vi har en af Danmarks smukkeste strande, vi har masser af sjældne fugle (Gedser ligger på trækruten) vi har et stort sælreservat ikke langt fra stranden. Så er her bare så roligt at Lia og hende 8 årige veninde (min barndoms venindes datter) kan lege alene og gå mellem vores og deres hus..UDEN JEG ER BANGE – Syntes det er så rart Lia derved kan få en lidt friere barndom hvor der mulighed for lidt flere ting end hvad der ville være hvis vi boede inde i indre københavn. her kender alle hinanden og der er altid lege kammerater hjemme et sted i byen <3 – her er altid en masse natur man kan udforske selv i regn og blæsevejr 🙂 – her er lange lange strande hvor man kan gå i timevis og finde smukke sten og muslinger <3

17105439_1922540274645619_473953764_n

Og så har vi nok Danmarks eneste “Roedyst i børnehaven” nogle steder laver i g
ræskar hoveder men her ude på bøhlandet laver vi roehoveder (eller børnehaven gør) Man tager en sukkerroe og så tager du nogle søm og en hammer og så hamre du eller bare ting på så det til sidst ligner et ansigt xD børnene syntes det var skide skægt 🙂 og mor syntes det var super hyggeligt for jeg lavede jo nøjagtigt det samme da jeg var lille 🙂

Kan bare mærke helt inde i mig selv at selvom jeg rykkede Lia og Novah op med roden så var det, virkelig det bedste jeg kunne gøre børnehaven/vuggestuen hernede er så meget bedre Lia hun snakker meget mere om hvad de har lavet og om hendes nye bedste veninde som skal have krammer hver dag, og hun bliver trist om morgene hvis hun ikke er der, og sådan havde jeg aldrig set hende før over i hendes gamle børnehave, jeg syntes virkelig Lia hun trives så godt her og hun har fået så gode venner og veninder <3 – mit moderhjerte er så glad for Lia hun endelig langt om længe har fået venner som hun snakker om og som snakker om hende (de uger Lia er ved sin far)

MEN HVORFOR VILLE JEG TILBAGE?  

Jeg flyttede herfra som 11 årig og allerede dengang sagde jeg at lige så snart jeg blev 18 ville jeg komme tilbage! Som 16 årige var jeg hernede og besøge byen for første gang siden jeg flyttede herfra og ville bare IKKE hjem fik Bent til at sygmelde sig fra  arbejde i 2 Dage så vi kunne blive her bare lidt længere ♡ – For endelig langt om længe følte jeg mig hjemme et sted <3

Igennem årene har jeg med jævne mellemrum haft lysten til at flytte herned men tror ikke jeg har turde flytte tilbage i frygt for jeg ville fortryde,eller i frygt for byen ikke var ligeså lyserød som jeg husker den. Men da jeg stod i Fredericia skulle flytte pga kæreste problemer og ikke viste hvor jeg skulle flytte hen tog jeg springet og valgte at flytte tilbage og har ikke en gang fortrudt det.

ER SÅ GLAD, OG FOR FØRSTE GANG I MANGE ÅR FØLER JEG MIG HJEMME ♡♡♡

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar