Natascha Linea

Fortryder jeg min deltagelse i De unge mødre?

7. marts 2017

Fortyder jeg egentlig min deltagelse i De unge mødre? og ville jeg havde gjort det om hvis jeg kunne?

Jeg fortyder ikke min deltagelse i reportageserien De unge mødre, jeg er så glad for at være deltaget for det har været med til at forme mig, det har været med til at udvikle mig som den person jeg er i dag. – men havde jeg vist det jeg viste i dag havde jeg nok tænkt lidt ekstra omkring min deltagelse istedet for bare at sige Ja prompte, som jeg gjorde dengang, jeg var “kun” 17 år dengang og var meget umoden da jeg startede i De unge mødre, og det kan man også godt se når jeg sidder og ser de gamle afsnit jeg var meget ung dengang. – og se mig nu? jeg er stadig ung men er begyndt her i det nye år at finde ud af hvem jeg egentlig er, og jeg tror ikke jeg havde noget så langt uden “jer” haters som hele tiden åndene mig i nakken, nu vil jeg finde ud af hvem jeg er, og gøre lige præsis det JEG har lyst til, uden nogle andre skal kunne påvirke mine valg <3

Så nej jeg har ikke fortrudt min deltagelse, og det vil altid vær en stor del af mig, da jeg har været med og jeg vil for altid være “pigen fra dum”

Self har det været meget træls at være et kendt ansigt når man stiller spørgsmål på facebook og ALLE har en mening om dig og mange tror de kender en uden virkelig at kende historien bag, men man lære at leve med det, enten kan du holde til det press det er at være med i et så omtalt program eller så stopper du efter kort tid fordi man ikke kan holde til alt den omtale som der er omkring en, når man vælger at være med. jeg valgte at fortsætte og fortælle min version af historien, om hvordan man også kan være mor <3

på de dårlige dage ville jeg ønske jeg bare var ligesom alle andre, fordi jeg til tider gør nogle virkelig mærkelige ting (men sådan er jeg) Fx være sammen med Sidney gå i skole i brudekjole, og jeg kunne blive ved. men jeg er en meget spontan type og siger tingene lige ud uden et filter og det er der mange folk som har en meget kraftig mening om, så når folk for mit vedkommende går over grænsen syntes jeg det hele er noget lort og jeg ville ønske jeg ikke havde været med i programmet.

Men på de gode dage så jeg lykkelig for jeg har sagt Ja, for vi har fået nogle virkelig fede og sjove oplevelser, i programmet både bag om kameraet, og til de forskellige talkshows, og der er heldigvis mange flere at de gode dage. Så i det store og hele så nej jeg fortryder IKKE min deltagelse i De unge mødre, jeg er nærmere glad for at have deltaget da de har gjort mig til den jeg er i dag, og jeg er blevet så mange oplevelser rigere <3

Husker tydeligt en oplevelse hvor vi og hele salen flækkede af grin, det var til at af de mange talkshow, det handlede om kærlighed, og jeg skulle self op i sofaen og tale om mig og bents kommende bryllup som vi aflyste pga vi gik fra hinanden, vi skulle også snakke om min nye kæreste Matias, da vi kom til kaare spurgte “Hvordan går det så med jer i dag?” og jeg svarede “Vi gået fra hinanden” Og man bare kunne se på Kaares ansigtsudtryk at det ikke var det svar han havde forventet, og han siger “Det viste jeg ikke det klipper vi lige ud i programmet” så flækkede vi alle sammen bare af grin, 🙂 – Kaare for helved det er dit program og så har du ikke styr på dine facts omkring deltagelserne :)<3 Haha

 

Kys og knus herfra

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar