Natascha Linea

Er jeg stadig VEGETAR?

3. marts 2017

om_osJeg har fået en hel del spørgsmål omkring min vegetar livstil, er jeg stadig vegetar? eller er jeg veganer? spiser jeg slet ikke bare en gang i mellem kød? og hvorfor blev jeg vegetar?

jeg vil prøve og svare så godt jeg kan, på de spørgsmål jeg har fået omkring dette emne, og så må i hate mig hvis jeg har glemte nogle af jeres spørgsmål i farten (SORRY)

  • Er jeg veganer? – Nej jeg er ikke veganer men jeg har virkelig lyst til at blive det, jeg får så dårlig samvittighed hver gang jeg spiser ting fra dyr, men der er bare den billige og nemme løsning at gøre det, men hold nu op når jeg køber en liter mælk får jeg den der tanke i mit hovede “nu tager du mælken fra en lillekalv som mangler sin mor nu, tænk hvis der var dig?”
  • Hvorfor blev jeg vegetar? jeg blev jo vegetar dengang, fordi jeg følte så meget med dyrene, og syntes det var en helt forkert måde vi behandlede dansk landbrugsdyr, og så blev jeg også vegetar af den grund at dyrene led under aflivelsen. SÅ JEG KUNNE FÅ MAD.
  • Spiser jeg ikke bare kød en gang i mellem? – Desværre må jeg svare ja til denne, fordi må ærligt indrømme det ikke fordi jeg har lyst men det er nu engang nemmere med skole og 2 børn bare lige og koge nogle pølser og lave nogle pomfritter osv. self smager det godt, men får en lille knude i maven hver gang
  • Er jeg stadig vegetar? Nej nok ikke men flere dage om ugen spiser jeg vegetarisk, men må indrømme enkelte dage spiser vi kød men når vi gør så er det ordenligt kød fra lokale landmænd så vi ved de har haft et godt liv. <3 og som jeg også sagde i afsnittet omkring min vegetar så ville jeg gerne spise kød hvis bare jeg hviste de har haft et godt liv.

 

Men hvis jeg syntes det er synd for dyrene, hvorfor spiser jeg dem så stadig.. Det gør jeg simpelthen pga tidsmangel på at sætte sig 100% ind i planteføde og fordi det simpelthen bare er nemmere at lave kød retter. JA JEG ER EN DÅRLIG VEGETAR, ELLER RETTE IKKE VEGETAR. jeg ville ønske jeg havde tiden til at sætte mig ind i det og finde en masse nemme planteretter til de dage hvor man bare ikke har nok timer i døgnet, kender i de dage?

Bruger jeg ægtepels fra dyrene? NEJ absolut ikke for mig er det måske “kun” en lille pels krave men for “Peter kanin” var det hans mor. – jeg kan ikke få mig selv til at gå med døde dyr på mig det fandme for klamt!

Kys herfra<3

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar