Natascha Linea

10 Klasse på Vuc

1. marts 2017

Ja som nogle af jer nok ved så.startede jeg i 10 klasse her i Jannuar. Var så klar til at starte op og følte mig så parat til at give skole  en kæmpe skalle. Men måtte indrømme allerede efter 3 uger at jeg ikke kunne holde til 31 lektioner og 2 timers lektie læsning om dagen. (Det var et kæmpe nederlag og gå til skolen og sige jeg havde fået stress(snakkede også med lægen)) men min Matematik blev taget af så jeg bedre kunne overskue det også nu når jeg havde Novah hjemme som var meget syg. Men jeg har stadig for meget fravær, tror det pga Novah er så meget syg og fordi jeg bare har været så stresset her den sidste periode da jeg går og er lidt skrømt hver gang jeg tager i skole (skriver et blog indlæg omkring dette snarest) men ihvertifald gik min skolestart ikke som planen desværre 🙁 Lige nu går jeg og leger med tanken omkring Hva jeg så skal om jeg skal tage min 10 klasse igen efter sommerferien så jeg kan bestå den eller om jeg bare skal droppe “skole skole” og starte op på en erhvervs uddannelse. Jeg ved det virkelig ikke!! 🙁 

Jeps nu vil mange af jer nok sige “hvad sagde jeg” men syntes ikke det var svært bogligt syntes bare det var hårdt psykisk når man er alene med 2 børn og samtidig er den ene meget syg og der er så mange lektier og så lange skoledage. Det blev simpelthen for meget og jeg måtte be om hjælp til at få stoppet det ene fag inden det gik helt galt..

Men heldigvis er jeg fit for fight ugen og klar på at give det en ordentlig skalle ♡♡♡

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar